ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Κολοσσός: Μισοί την Παρασκευή, μισοί το Σάββατο στην Αθήνα για το ματς με το Περιστέρι

Ο Κολοσσός Ρόδου σε ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό του Χαϊδαρίου
Ο Κολοσσός Ρόδου σε ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας EUROKINISSI

Βρήκαν τρόπο οι παράγοντες του Κολοσσού, με την αποστολή να "σπάει" σε δύο μέρη για το ταξίδι στην Αθήνα εν όψει του ματς του Σαββάτου με το Περιστέρι για την πρεμιέρα της Basket League 2020/21.

Σε δύο δόσεις θα ταξιδέψει, τελικά, ο Κολοσσός στην Αθήνα για το σαββατιάτικο ματς με το Περιστέρι στο Ανδρέας Παπανδρέου. Οι παράγοντες της ομάδας της Ρόδου βρήκαν τη λύση με την αεροπορική εταιρεία Aegean, με την οποία συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο θα πρέπει τα μισά μέλη της αποστολής να ταξιδέψουν την Παρασκευή (23/10) και τα υπόλοιπα αυθημερόν το Σάββατο (24/10) για τον αγώνα της πρεμιέρας της Basket League 2020/21 που θα ξεκινήσει στις 17:15.

Αυτό, λοιπόν, που έγραψε με καυστικό τρόπο ο Βασίλης Ξανθόπουλος σχεδόν θα πραγματοποιηθεί χωρίς να έχει υποχωρήσει ο εκνευρισμός στις τάξεις του συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το ζήτημα από τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως ο Κολοσσός είχε κλείσει εισιτήρια και ξενοδοχείο για το ματς με το Περιστέρι που θα έπρεπε να διεξαχθεί το προηγούμενο Σάββατο, αγώνας που αναβλήθηκε εξαιτίας της συνολικής αναβολής της έναρξης της Α1.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ