NBA

Κλίπερς - Σανς: Άτυχος ο Κάμερον Πέιν, "γύρισε" τον αριστερό του αστράγαλο

Ο Κάμερον Πέιν διεκδικεί την μπάλα και τραυματίζεται
Ο Κάμερον Πέιν διεκδικεί την μπάλα και τραυματίζεται PRINTSCREEN

Ο Κάμερον Πέιν ήταν ο άτυχος της βραδιάς στο Game 3 των Κλίπερς με τους Σανς, αφού σε μία διεκδίκηση της μπάλας "γύρισε" τον αριστερό του αστράγαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το Game 3 των Κλίπερς με τους Σανς (νίκη των πρώτων με 106-92) είχε και μία απώλεια για τους ηττημένους. Για τον Κάμερον Πέιν ο λόγος, ο οποίος στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στο τέλος πρώτης περιόδου και αποχώρησε.

Ο back up πόιντ γκαρντ των Σανς τραυματίστηκε όταν σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τους Ραζόν Ρόντο και Νικολά Μπατούμ "γύρισε" ο αριστερός του αστράγαλος, με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ. Ο Πέιν σηκώθηκε άμεσα, ωστόσο ήταν εμφανές ότι πονούσε αφού κούτσαινε, με αποτέλεσμα να τεθεί άμεσα εκτός αγώνα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του Πέιν και πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης. Σε περίπτωση απουσίας του το ροτέισον των Σανς θα χρειαστεί να αλλάξει πάντως, με τον Μόντι Γουίλιαμς να καλείται να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει τον Τζεβόν Κάρτερ ή θα πάει σε πιο ψηλά σχήματα (όπως στο Game 3 με τους Κλίπερς) χρησιμοποιώντας ως πόιντ γκαρντ τον Μπούκερ στα λεπτά που θα περνάει στον πάγκο ο Κρις Πολ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ