ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλέιζα: "Έχω δεθεί με την ομάδα"

Κλέιζα: "Έχω δεθεί με την ομάδα"
Κλέιζα

Το τέλος της μονοκρατορίας του Παναθηναϊκού έχει ως στόχο ο Λίνας Κλέιζα

Ο Λιθουανός άσος εξήγησε ότι έχει προσαρμοστεί απόλυτα και πλέον έχει στο μυαλό του μόνο το πως θα αποδίδει τα μέγιστα στο παρκέ, με στόχο να κατακτήσει η ομάδα του και τους τρεις τίτλους.
" Είναι μια πραγματικά πολύ όμορφη χώρα η Ελλάδα και στην Αθήνα έχω προσαρμοστεί απόλυτα. Οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί", δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα της πατρίδας του delfi.lt.

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό τόνισε: " Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το ρόστερ μας είναι γεμάτο από σπουδαίους παίκτες. Όλοι είναι γνωστοί στην Ευρώπη και με τους περισσότερους είχα βρεθεί αντίπαλος στα ματς των εθνικών ομάδων. Τους ξέρω και με ξέρουν και έτσι έχουμε καταφέρει να δεθούμε γρήγορα".

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμπεριφορά των "ερυθρόλευκων" απέναντί του: " Με έχουν κάνει να αισθανθώ πολύ όμορφα. Μου έχουν λύσει όλα μου τα προβλήματα και το μόνο που έχω να σκέφτομαι είναι το πώς να παίζω καλό μπάσκετ. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό για έναν αθλητή".

Όσο για τους στόχους της ομάδας ήταν ξεκάθαρος: " Δεν είναι μυστικό. Στην ομάδα έχουν έρθει φοβεροί παίκτες και στόχος μας είναι όλοι οι τίτλοι. Θέλουμε και τους τρεις τίτλους και κυρίως θέλουμε να σταματήσουμε την κυριαρχία του Παναθηναϊκού".

Τέλος, για τον αιώνιο αντίπαλο δήλωσε ότι δεν έχει σαφή εικόνα: " Ακόμη δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι τους για να μπορώ να μιλήσω για τον τρόπο που παίζουν. Ξέρουμε βέβαια ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό που έχω ως στόχο είναι να σταματήσουμε την κυριαρχία τους".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ