EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Ο Μπαρτζώκας έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μας"

Κλαβέρ: "Ο Μπαρτζώκας έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μας"

Ο Βίκτορ Κλαβέρ τόνισε πως η Κουμπάν δεν έχει να χάσει τίποτα στο Final Four και εκθείασε την δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ομάδα.

Ο Ισπανός φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Βίκτορ Κλαβέρ, μίλησε στο blog του για την συμμετοχή της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Final Four του Βερολίνου και παράλληλα εκθείασε την δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ομάδα, επισημαίνοντας πως έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του ρωσικού κλαμπ.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Μπαίνουμε στο Final Four ως αουτσάιντερ. Μερικά χρόνια πριν, έπαιξα στο Final Four του Eurocup με τη Βαλένθια ως φαβορί και καταφέραμε να νικήσουμε. Οι συνθήκες μάς βοήθησαν τότε: Οι αγώνες διεξάγονταν στη Βιτόρια και η Μπιλμπάο είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό, οπότε ο τελικός ήταν σαν να παίζουμε στην Βαλένθια. Τώρα, η ιστορία είναι τελείως διαφορετική. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε και τίποτα να χάσουμε.

Είναι επιτυχία που είμαστε στο Final Four και ξέρουμε πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά. Κερδίσαμε ήδη την ΤΣΣΚΑ εκτός έδρας φέτος, ενώ παλέψαμε απέναντι στην Φενέρ στο TOP 16. Δεν νιώθουμε φόβο για κανένα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και… πεινασμένοι. Και η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ έχουν μεγαλύτερα ρόστερ και μία σειρά αγώνων θα ήταν πιο δύσκολη από ένα παιχνίδι.

Ο coach Μπαρτζώκας έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μας και έχει την εμπειρία, αφού κατέκτησε τη Euroleague με τον Ολυμπιακό. Το έκανε, μάλιστα, όταν ο Ολυμπιακός ήταν ήδη πρωταθλητής και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο. Μας οδηγεί στο σωστό δρόμο, όλη τη σεζόν. Για μένα είναι εξαιρετική πρόκληση. Ανυπομονούσα να παίξω ξανά στην Euroleague. Βρήκα το ρόλο που ήθελα στη Λοκομοτίβ, το ρόλο του σημαντικού παίκτη.

Το να έρθω στο Κράσνονταρ ήταν η σωστή επιλογή για εμένα. Είμαστε ένα εξαιρετικό γκρουπ ατόμων και όλοι βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ. Και πάλι, ο κόουτς έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή τη βελτίωση και είναι αυτός που αξίζει τα εύσημα για την σεζόν μας. Βρήκε τα σωστά κομμάτια και τα ένωσε στο ρόστερ. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία μαζί του και κάθε παίκτης ξέρει τι περιμένει ο coach από εκείνον".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ