ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Κικίλιας για Ίβκοβιτς: "Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά δίκαιος, με πίστεψε ο Ντούντα και με συμβούλευε πάντα"

Ο Βασίλης Κικίλιας με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς
Ο Βασίλης Κικίλιας με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς INTIME

Με ένα συγκινητικό post στο Facebook, ο Βασίλης Κικίλιας είπε το δικό του αντίο στον "σκληρό αλλά δίκαιο" Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον άνθρωπο που τον συμβούλευε σε όλα τα θέματα.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, έναν άνθρωπο που τον πίεσε σαν παίκτη αλλά και τον συμβούλευε για όλα τα θέματα. Όπως αναφέρει ο κ. Κικίλιας, ο Ντούντα ήταν "σκληρός αλλά δίκαιος" και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ζωή του. Τον βάφτισε "Κίκι" στον Πανιώνιο και "Γιατρό" στην ΑΕΚ και τον πίστεψε μπασκετικά.

"Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο «Ντούντα». Με βάφτισε «Κικι» στον Πανιώνιο και «Γιατρέ» στην μπασκετική ΑΕΚ. Πανηγυρίσαμε μαζί το Ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ αλλά κυρίως χιλιάδες μπασκετικές στιγμές, χαρές και λύπες. Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά δίκαιος, με έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και να διεκδικώ με περηφάνια ότι μου αξίζει. Πάνω από όλα όμως με έμαθε να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να σέβομαι τις διαφορετικές προσωπικότητες τους, να τους στηρίζω, να τους βοηθώ.

Με πίστεψε ο "Ντούντα" μπασκετικά αλλά με συμβούλευε πάντα, για τη ζωή, την ιατρική, την πολιτική.

Δάσκαλε σε ευχαριστώ!

Καλό ταξίδι…"

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ