ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Κερ για Κάρι: "Ποτέ δεν ήταν καλύτερος, καταπληκτική η φετινή σεζόν για τον ίδιο"

Ο Στιβ Κερ μαζί με τον Στεφ Κάρι
Ο Στιβ Κερ μαζί με τον Στεφ Κάρι Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στιβ Κερ για τον Στεφ Κάρι και τη σεζόν που διανύει, τονίζοντας ότι ποτέ άλλοτε δεν ήταν σε τόσο καλό επίπεδο όσο είναι φέτος.

Οι Γουόριορς επικράτησαν των Γκρίζλις 113-101 και πλέον θα αντιμετωπίσουν του Λέικερς στο play-in tournament, για μία θέση στα φετινά playoffs του NBA.

Μάλιστα, μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της νίκης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Στεφ Κάρι, ο οποίος έβαλε μεγάλα σουτ στο φινάλε έχοντας συνολικά 46 πόντους (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της χρονιάς με 31.8 πόντους) από 7/14 δίποντα, 9/22 τρίποντα, με 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ).

"Ο Στεφ (Κάρι) ποτέ δεν ήταν καλύτερος όσο φέτος και νομίζω μπορώ να το πω με απόλυτη σιγουριά. Είναι τρομερός εδώ και πολλά χρόνια και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις μία σεζόν μόνο. Τη φετινή χρονιά όμως το supporting cast είναι διαφορετικό, καθώς έχουμε πιο νέα ομάδα και πρέπει να κάνει περισσότερα. Κάνει πολλά περισσότερα απ' όσα του ζητάμε. Απλά μία καταπληκτική χρονιά γι' αυτόν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στιβ Κερ.

Δείτε ΕΔΩ πως διαμορφώνεται η τελική κατάταξη του NBA

ⓒ 2021 Jeff Chiu/Associated Press

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ