NBA

Κέντρικ Πέρκινς: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να κυριαρχήσει όπως κυριάρχησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς"

Κέντρικ Πέρκινς: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να κυριαρχήσει όπως κυριάρχησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς"

Σίγουρος πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να κυριαρχήσει όπως κυριάρχησε για μια σημαντικά μεγάλη περίοδο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε ο Κέντρικ Πέρκινς στην εκπομπή NBA Today του ESPN.

Δεν ήταν υποστηρικτής του. Για την ακρίβεια, έβρισκε συχνά κάτι αρνητικό να πει για εκείνον. Πλέον, μετά από την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Κέντρικ Πέρκινς έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και αποθεώνει με κάθε ευκαιρία τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς. Αυτό έκανε και την Τρίτη (23/11), στο NBA Today του ESPN με την Μαλίκα Άντριους, τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον και τον Τζέι Τζέι Ρέντικ.

"Κοιτάζω πως κυριαρχεί ο Γιάννης και τα χρόνια που του μένουν για να συνεχίσει να κυριαρχεί. Υπήρε μια περίοδος που ο ΛεΜπρόν κυριαρχούσε για 10-11 χρόνια. Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να κάνει το ίδιο. Αν ήμουν GM και έπρεπε να πάρω έναν παίκτη για τα επόμενα 10 χρόνια, θα έπαιρνα τον Γιάννη όπως θα έκανα κάποτε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Βλέπω πολλές συγκρίσεις ανάμεσά τους. Ο Αντετοκούνμπο κάνει και τους γύρω του καλύτερους" ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου σέντερ.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ