NBA

Κέμπα Γουόκερ: "Δεν βιάζομαι να γυρίσω, θα επιστρέψω όταν επιστρέψω"

Ο Κέμπα Γουόκερ σε αγώνα των Σέλτικς με τους Χιτ την σεζόν 2019/20
Ο Κέμπα Γουόκερ σε αγώνα των Σέλτικς με τους Χιτ την σεζόν 2019/20 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Κέμπα Γουόκερ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμα σίγουρος πότε θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του στο γόνατο, λέγοντας ότι θα πατήσει παρκέ όταν είναι έτοιμος.

Οι φίλοι των Σέλτικς ίσως θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν λίγο περισσότερο για την περίπτωση του Κέμπα Γουόκερ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενά του με αφορμή την ανακοίνωση ότι θα χάσει το ξεκίνημα της σεζόν λόγω της μικροεπέμβασης που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Ο σταρ της ομάδας έδωσε συνέντευξη με την συζήτηση να πηγαίνει στις ενοχλήσεις που αισθάνεται εδώ και χρόνια στο γόνατο - και ειδικά στο φινάλε της περσινής σεζόν - και το πότε θα πατήσει παρκέ, με τον ίδιο να είναι αρκετά επιφυλακτικός.

"Δεν βιάζομαι από την πλευρά μου. Θα επιστρέψω όταν πρέπει να επιστρέψω και νιώθω αρκετά καλά για να αγωνιστώ. Αυτό είναι" δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: "Την τελευταία φορά που αγωνίστηκα, στα playoffs, δεν ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ήμουν άθλιος. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν θέλω να ξανασυμβεί αυτό. Θέλω να είμαι 100% άνετος όταν πατάω παρκέ για να κινηθώ όπως θέλω και να μην σκέφτομαι ότι πονάω".

Ο Γουόκερ σχολίασε στην συνέχεια και την επέμβαση που υποβλήθηκε, όντας ειλικρινής σχετικά με το γεγονός ότι δεν ξέρει ακριβώς τι συνέχη: "Δεν θα πω ψέματα, δεν ξέρω. Πρέπει να ρωτήσετε τους γιατρούς. Υποτίθεται ότι θα με βοηθήσει".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ