ΕΟΚ

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Χριστοδούλου από την ΚΕΔ για προσωπικούς λόγους

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Χριστοδούλου από την ΚΕΔ για προσωπικούς λόγους
EUROKINISSI

Ο Νίκος Πιτσίλκας θα είναι ο νέος σύμβουλος διαιτησίας της ΕΟΚ, ο Χρήστος Χριστοδούλου παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από την ΚΕΔ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται και το όνομα του Στέλιου Κουκουλεκίδη

Δεν πρόκειται -κατά πως φαίνεται- να μακροημερεύεσει ως πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρήστος Χριστοδούλου. Ο πρώην διεθνής ρέφερι και υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ, υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ της Τετάρτης και δεν εμφανίστηκε καν στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔ. Στη διαδικασία ήταν οι Μουζάκης, Μπήτης και Μαγγανάς (απουσίαζε και ο Σπυρίδωνος), συνεπώς οι τρεις που χρειάζονται για να υπάρχει η απαραίτητη νομιμότητα, ένα μέλος του ΕΣΑΚΕ και ένα της ΟΔΚΕ. Ουδείς άλλος.

Η αιτία πάντως δεν είναι, όπως ειπώθηκε, η παραμονή (ή και η παρουσία στη συνεδρίαση) του Νίκου Πιτσίλκα -με αυξημένες αρμοδιότητες μάλιστα- στα της διαιτησίας του πρωταθλήματος (και όχι μόνο), με την ιδιότητα του συμβούλου. Για αυτή την εξέλιξη ήταν ενήμερος αφού τις τελευταίες ημέρες είχαν από κοινού πολύωρες συνεργασίες επί του θέματος. Στην επιστολή που έστειλε στην ΕΟΚ, επικαλείται προσωπικούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι ο Πιτσίλκας ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ στην περσινή σεζόν, τη θέση του πήρε ο Χριστοδούλου, με την Επιτροπή να γίνεται πενταμελής καθώς δίπλα στους Μπήτη και Μουζάκη, προστέθηκαν και οι Μαγγανάς, Σπυρίδωνος.

Ο Χριστοδούλου δίχως να εξηγήσει τους προσωπικούς του λόγους κατέληξε στην παραίτηση του, ενώ μια άλλη πληροφορία έκανε λόγο για πρόταση στον πρώην διεθνή διαιτητή και νυν παρατηρητή, Στέλιο Κουκουλεκίδη, προκειμένου να αναλάβει αυτός την θέση του προέδρου της ΚΕΔ.

Θυμίζουμε ότι φέτος μετά από δώδεκα χρόνια ακολουθείται το σύστημα της κλήρωσης (τα μπαλάκια με τα ονόματα των διαιτητών κλήρωσε ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Κ.Μουλίνος) και όχι του ορισμού των διαιτητών. Ιδού ποιοι θα σφυρίξουν:

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

  • ΚΓ Λαυρίου 16.00 Λαύριο-Προμηθέας Π. Παπαπέτρου-Μάνος-Τσολάκος
  • Πλάτων 17.00 Ιωνικός Ν.-Κολοσσός Ρ. Τσαρούχα-Τζιοπάνος Ν.-Μαλαμάς
  • Α. Παπανδρέου 19.15 Περιστέρι-ΠΑΟΚ Κορομηλάς-Συμεωνίδης- Τσιμπούρης
  • Κυριακή 9 Οκτωβρίου
  • Αλεξάνδρειο 16.00 Άρης-Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Πιτσίλκας-Θεονάς
  • Άνω Λιοσίων 19.15 ΑΕΚ-Καρδίτσα Κάρδαρης-Γερακίνης-Τηγάνης

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

  • Απόλλων Π. 19.15 Απόλλων Π.-Ολυμπιακός Ζαχαρής-Μπακάλης-Αγραφιώτης Ιωάν.
TAGS ΕΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ