ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Τα πάντα έχουν να κάνουν με την νοοτροπία"

Ο Κάτας δίνει εντολές στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κάτας δίνει εντολές στους παίκτες του EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας ήξερε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καταπονημένος, εξήγησε όμως ότι πάντα η νοοτροπία θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο του μπάσκετ.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα του Παναθηναϊκού στο β' μέρους του εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, ο Όντεντ Κάτας δεν έψαξε δικαιολογίες αν και ήξερε ότι η ομάδα του ήταν καταπονημένοι. Ο Ισραηλινός προπονητής μίλησε για απογοητευτική εμφάνιση και κακή κυκλοφορία της μπάλας, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πάντα σε ψηλό τέμπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντεντ Κάτας:

"Στο α' μέρος κάναμε καλή δουλειά αμυντικά και επιθετικά. Στο β' μέρος ήταν διαφορετική η κατάσταση, δεν παίξαμε με συγκέντρωση. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό. Τα πάντα, όμως, έχουν να κάνουν με την νοοτροπία. Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος. Υπάρχουν δικαιολογίες και πάντα θα υπάρχουν, ειδικά μετά απ' όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, κάποιοι ήταν καταπονημένοι και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση, ήμασταν απογοητευτικοί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ