ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Τα πάντα αρχίζουν από την άμυνά μας, να βγούμε με τη σωστή ενέργεια και νοοτροπία"

Κάτας: "Τα πάντα αρχίζουν από την άμυνά μας, να βγούμε με τη σωστή ενέργεια και νοοτροπία"
EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Όντεντ Κάτας μίλησε για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Προμηθέα (9/5, 20:00), τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει απ' όλους σωστή ενέργεια και νοοτροπία για 40 λεπτά.

Για τον μεγάλο αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας (9/5, 20:00) μίλησε ο Όντεντ Κάτας, τονίζοντας ότι η άμυνα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο καθώς όλα ξεκινούν από εκεί.

"Τα συγχαρητήριά μου στον Προμηθέα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου. Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Βρισκόμαστε στον έναν από τους δύο στόχους που θέσαμε για την χρονιά αυτή. Η ομάδα νιώθει καλά, παίζουμε καλά αμυντικά. Θα ντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα με απόλυτο σεβασμό", δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Και συνέχισε: "Εμείς πρέπει να βγούμε με τη σωστή ενέργεια και νοοτροπία και για τα 40 λεπτά του ματς. Αυτό έχουμε κάνει τον τελευτταίο μήνα στο πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ