ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Πρέπει να παίζουμε με περισσότερη συνέπεια"

Ο Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χίμκι
Ο Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Περισσότερη συνέπεια θέλει από τον Παναθηναϊκό ο Όντεντ Κάτας, που εξήγησε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του τουλάχιστον στο β' μέρος του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα.

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος ήταν ο Όντεντ Κάτας από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, από την οποία ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (2/3). Ο Ισραηλινός εξήγησε πως ήθελε περισσότερη συνέπεια, κυρίως στο πρώτο μέρος, παραδέχθηκε όμως ότι θα κρατήσει κάποια θετικά στοιχεία από το ματς της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όντεντ Κάτας:

"Για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, με αυτή την ποιότητα, πρέπει να είσαι πολύ συνεπής. Είχαμε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο δεν άλλαξε στο ημίχρονο. Απλώς εκείνοι εκτέλεσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, έπαιξαν με περισσότερη επιθετικότητα.

Βγήκαμε από τα αποδυτήρια με μαχητικό πνεύμα, χάσαμε το πρώτο μέρος επειδή δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί. Κάναμε μόνο δύο φάουλ σε 15 λεπτά και αυτό δεν είναι σωστό όταν αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών μου.

Επιθετικά δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, είχαμε αρκετά λάθη, όμως είχαμε και τις ευκαιρίες μας. Θα κρατήσουμε κάποια καλά πράγματα από αυτόν τον αγώνα, ακόμη κι αν τον χάσαμε. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην προσπάθειά μας στο παρκέ για 40 λεπτά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ