ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Μας αρέσει που έχουμε την πίεση του φαβορί, να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τη σειρά με την ΑΕΚ"

Κάτας: "Μας αρέσει που έχουμε την πίεση του φαβορί, να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τη σειρά με την ΑΕΚ"
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να αντιμετωπίσει τη σειρά των ημιτελικών κόντρα στην ΑΕΚ, με σεβασμό.

Στη σειρά με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Όντεντ Κάτας, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι οι "πράσινοι" είναι το φαβορί, υπάρχει πίεση γι' αυτό, όμως είναι κάτι που αρέσει σε όλους στην ομάδα. Τέλος αναφέρθηκε και στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει το "τριφύλλι" τα παιχνίδια με την Ένωση.

"Από τη στιγμή που ο κορωνοϊός έφτασε στη ζωή μας, τα πάντα άλλαξαν και δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως φτάσαμε ως εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους και υγεία πάνω από όλα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα καλάθια σε όλα τα ματς και να δούμε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Συχνά οι παίκτες σε μεγάλα ματς επιζητούν κάτι φαντασμαγορικό, αλλά χρειάζεται να κάνουν αυτό που πρέπει, με σταθερότητα. Έχουμε ξεκάθαρο τρόπο για να παίζουμε το παιχνίδι. Αυτό μας αρέσει, θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση και οι παίκτες καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν σε άμυνα κι επίθεση. Όμως πρέπει να το κάνουμε συνέχεια, από το πρώτο παιχνίδι. Ειδικά η άμυνα είναι το πρώτο μας μέλημα", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να μας αρέσει και να παίζουμε με τον σωστό τρόπο. Θα πρέπει ως παίκτες ή προπονητές να αγαπάς την πίεση. Επίσης, θα πρέπει να προσπαθείς να ελέγξεις τα στοιχεία που μπορείς περισσότερο. Η ΑΕΚ έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία. Θα σε τιμωρήσει για κάθε λάθος σου και έχει παίκτες που ξέρουν αυτά τα παιχνίδια και δεν θα τα βάλουν κάτω. Γι' αυτό θα πρέπει να μπούμε έτοιμοι για μάχη και να είμαστε επιθετικοί. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή τη σειρά όπως τα παιχνίδια στην εβδομάδα του Κυπέλλου. Με πολύ σεβασμό, αλλά και με αυτοπεποίθηση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ