ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Ικανοποιημένος από τον Χεζόνια, έπαιξε περισσότερο από όσο υπολογίζαμε"

Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε αγώνα της EuroLeague
Ο Όντεντ Κάτας στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του Μάριο Χεζόνια στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας ότι τον χρησιμοποίησε περισσότερο από ότι περίμενε.

Ο Μάριο Χεζόνια πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο στην ήττα από την Μπαρτσελόνα και απολύτως λογικά ο Όντεντ Κάτας κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Μόναχο ενόψει του αυριανού (4/3) αγώνα με την Μπάγερν, όπου θα παραταχθεί χωρίς τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου.

Αναλυτικά ο Όντεντ Κάτας δήλωσε:

Για το ντεμπούτο του Χεζόνια: "Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια, από τη συμπεριφορά του. Έπαιξε περισσότερα λεπτά από όσα υπολογίζαμε. Έλειπε και ο Παπαπέτρου με τον Νέντοβιτς. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια".

Για τους συνεχόμενους αγώνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα: "To πρόγραμμα είναι δύσκολο, έτσι είναι η ζωή και λόγω covid-19. Aυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το... βρούμε"

Για τον αγώνα με την Μπάγερν: "Η έδρα της Μπάγερν είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε. Πρόκειται για μια καλά δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει να είμαστε επιθετικοί".

Ο Άαρον Γουάιτ από την πλευρά του δήλωσε: "Η Μπάγερν πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, καλά δουλεμένη από τον προπονητή της, που παίζει σκληρά. Είμαστε σε διπλή εβδομάδα και θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Παίξαμε μόλις χθες ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει γρήγορα να μάθουμε το πλάνο μας και να το εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Θα δούμε το βίντεο, θα ακούσουμε τους προπονητές μας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη".

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι με την Μπάγερν: "Θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα τους, να παίξουμε καλή άμυνα και να κινήσουμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ