BASKETBALL CH. LEAGUE

Κάτας για Παππά: "Παίκτης κλάσης, περήφανοι που είναι μαζί μας"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Όντεντ Κάτας, δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Παππά ενόψει του Final Eight του BCL, λέγοντας καλά λόγια για τον Έλληνα γκαρντ.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κινήθηκε άμεσα μετά τον τραυματισμό του Τζεικόβαν Μπράουν, συμφωνώντας με τον Νίκο Παππά για συμβόλαιο μικρής διάρκειας. Και, κατά τον ίδιο τον Όντεντ Κάτας, όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι για αυτή την συμφωνία.

Ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας μίλησε για τον Έλληνα γκαρντ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Final Eight του Basketball Champions League που ξεκινάει αύριο (30/9), λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ξέρουμε ότι είναι παίκτης κλάσης με πολλή εμπειρία. Δυστυχώς, οι συνθήκες τα έφεραν έτσι ώστε τον υπογράψαμε λόγω των τραυματισμών. Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια εν μέσω της πανδημίας και το Final 8 και αντιδράσαμε πολύ γρήγορα".

Ο Κάτας πάντως δεν έμεινε εκεί, παρά πρόσθεσε στην συνέχεια: "Το γεγονός ότι υπογράψαμε έναν παίκτη σαν τον Παππά είναι σπουδαίο για εμάς. Οι προπονητές λένε ότι είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε σε δύο-τρεις μήνες, κάτι που ισχύει και για τους παίκτες.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Παππά μαζί μας και θέλουμε να τον έχουμε. Δεν ξέρω πόσο θα μας βοηθήσει έπειτα από μόλις 4-5 προπονήσεις με την ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από αυτόν και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ