ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Δεν μπορούσα να είμαι επιδραστικός στο παιχνίδι"

Ο Κάτας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
Ο Κάτας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας παραδέχθηκε πως δεδομένου ότι βρίσκεται δύο μέρες στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, δεν μπορούσε να κάνει όσα ήθελε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ενώ φάνηκε σίγουρος για καλύτερη συνέχεια.

Ο Όντεντ Κάτας είδε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να γνωρίζει βαριά ήττα στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο, με θύτη τη Φενέρμπαχτσε. Όπως ήταν λογικό, ο 46χρονος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα έκαναν οι παίκτες του στο Ulker Spors Hall.

"Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και είχαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Αυτές τις δύο ημέρες που βρίσκομαι με την ομάδα προσπαθώ να τους γνωρίσω και να με γνωρίσουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορέσουμε να πούμε ότι έχουμε κάνει κάτι. Είναι μια πολύ δύσκολη ήττα η αποψινή και η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν μπορούσα να είμαι επιδραστικός στο παιχνίδι" δήλωσε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα, για να προσθέσει:

"Θέλουμε χρόνο, θέλουμε προπονήσεις και θα είμαστε ΟΚ στο μέλλον. Αυτό είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Να έχουμε ψηλά το κεφάλι, να συνεχίσουμε να "μαχόμαστε" και να είμαστε ενωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό τότε είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθούμε και θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για το αποψινό παιχνίδι. Ήταν σαν να τους αφήσαμε να παίξουν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Το ξαναλέω στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ