ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάτας: "Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τέλος"

Ο Όντεντ Κάτας προβληματισμένος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Όντεντ Κάτας προβληματισμένος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Αποθέωσε το Λαύριο, αποθέωσε τον Μπεν Μπέντιλ και ζήτησε συγκέντρωση και διάρκεια από τους παίκτες του. Ο Όντεντ Κάτας εξήγησε ότι η ήττα στον δεύτερο τελικό πρέπει να λειτουργήσει ως μάθημα για τον Παναθηναϊκό.

Χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας του στο β' μέρος, αλλά και για τον Μπεν Μπέντιλ που πήρε παραμάζωμα το Λαύριο, δήλωσε ο Όντεντ Κάτας μετά από τη νίκη (103-74) και το 2-1 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Ο Ισραηλινός προπονητής εξήγησε ότι περιμένει συγκέντρωση και διάρκεια από τους αθλητές του στο Game 4 της Πέμπτης (10/6 στις 20:00), ώστε οι πράσινοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όντεντ Κάτας:

"Υπάρχει λόγος που βρίσκεται το Λαύριο στους τελικούς. Έχουν ποιότητα, δείχνουν χαρακτήρα. Έπρεπε οι παίκτες μου να είναι πιστοί στο αμυντικό κομμάτι, μου άρεσε περισσότερο όμως το επιθετικό κομμάτι και ιδίως στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι μας με τους ψηλούς. Η μπάλα πήγε σωστά στον Μπεντίλ και είδατε τι παιχνίδι έκανε. Γι' αυτό είναι εδώ, γι' αυτό παίζει στον Παναθηναϊκό, επειδή έχει την ποιότητα και τον χαρακτήρα. Σε κάθε δεδομένη στιγμή πρέπει να είναι εκεί. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν.

Ελπίζω οι παίκτες μου να έχουν μάθει το μάθημα τους μετά από την ήττα στο δεύτερο ματς. Θα πάμε για να παίξουμε συγκεντρωμένα μέχρι το τέλος, όχι μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο όπως κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι θέμα χαρακτήρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ