NBA

Κάταγμα ο ΜακΚόλουμ, εκτός τουλάχιστον ένα μήνα

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ των Μπλέιζερς την σεζόν 2020/21
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ των Μπλέιζερς Ⓒ 2020 KIM KLEMENT/ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και τους Μπλέιζερς, αφού ο έμπειρος γκαρντ υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Ο σταρ των Μπλέιζερς τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Χοκς (νίκη με 112-106 για το Πόρτλαντ), με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για διάστρεμμα και απουσία μίας εβδομάδας. Οι νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε ωστόσο έδειξαν ότι τελικά υπέστη κάταγμα, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ορίζεται στις τέσσερις εβδομάδες και... βλέπουμε.

Ο ΜακΚόλουμ είναι ο δεύτερος βασικός παίκτης των Μπλέιζερς που τραυματίζεται σοβαρά μετά τον Γιουσούφ Νούρκιτς, ο οποίος πριν μερικές ημέρες υπέστη κάταγμα στον δεξιό καρπό (στο χέρι που σουτάρει) και θα μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες.

Την φετινή χρονιά ο ΜακΚόλουμ βιώνει σεζόν καριέρας μέχρι στιγμής, αριθμώντας 26.7 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο με 44.1% στα τρίποντα σε 33.8 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ