ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Κάσπι: "Σκέφτηκα να αποσυρθώ επειδή το σώμα μου δεν με άφηνε να παίξω"

Ο Όμρι Κάσπι σε αγώνα της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό την σεζόν 2019/20
Ο Όμρι Κάσπι σε αγώνα της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Ο Όμρι Κάσπι παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι ο τραυματισμός του στο γόνατο που τον άφησε εκτός δράσης για έναν χρόνο τον έκανε να σκεφτεί ακόμα και την απόσυρση.

Ο Όμρι Κάσπι ήθελε να βοηθήσει πέρυσι την Μακάμπι. Το γόνατό του όμως δεν τον άφηνε, μέχρι τελικά να πατήσει παρκέ στη νίκη της Μακάμπι επί της Χάποελ Χάιφα. Και αυτό ήταν που έφερε ακόμα και σκέψεις απόσυρσης στο μυαλό του.

Μιλώντας στο σάιτ "sportsrabbi.com" με αφορμή την επιστροφή του, ο Ισραηλινός φόργουορντ παραδέχθηκε ότι πέρασε δύσκολα το διάστημα της αποθεραπείας του.

"Σκέφτηκα να αποσυρθώ, αλλά όχι επειδή ήρθε η ώρα μου, παρά επειδή το σώμα μου δεν με άφηνε να παίξω" τόνισε αρχικά ο Κάσπι, για να προσθέσει: "Εννοείται πως μίλησα για το θέμα με την οικογένειά μου και την ομάδα, βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα.

Πήγα στον γιατρό με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε τέτοιου είδους τραυματισμούς στις ΗΠΑ. Ακολούθησα την σωστή αποθεραπεία για να επιστρέψω. Επιτέλους ωστόσο νιώθω όμορφα".

Στην συνέχεια ο Κάσπι παραδέχθηκε ότι το πιο δύσκολο για αυτόν ήταν ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του: "Το δυσκολότερο για εμένα ήταν ότι απλώς καθόμουν, έβλεπα τους συμπαίκτες μου και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ πριν το πρώτο μου παιχνίδι, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαι καλύτερα".

Κλείνοντας, ο Κάσπι τόνισε ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του: "Το σώμα μου και το γόνατό μου είναι μία χαρά. Το δυσκολότερο κομμάτι πλέον είναι η φυσική κατάσταση. Μέχρι τρεις εβδομάδες δεν μπορούσα καν να τρέξω, αλλά με τις προπονήσεις βρίσκω τον εαυτό μου.

Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Θα έχω περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής, αλλά νιώθω υπέροχα που ενσωματώθηκα στην ομάδα και ανυπομονώ για την συνέχεια"..

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ