EUROLEAGUE

Κασιμίρο, ο πρώτος υποψήφιος για αντί-Πλάθα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ουνικάχα Μάλαγα εντείνει τις προσπάθειες για την εύρεση του διαδόχου του Τζοάν Πλάθα, με το όνομα του Λούις Κασιμίρο να βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο.

Η αποχώρηση του Τζοάν Πλάθα από τον πάγκο της Ουνικάχα Μάλαγα σήμανε το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος επί των ημερών του 54χρονου τεχνικού κατέκτησε το EuroCup (2017). Οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τετράδα της Liga Endesa φέτος, με αποτέλεσμα να χάσουν το εισιτήριο για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πέραν του έμπειρου προπονητή, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που βρίσκονταν φέτος στο ρόστερ -ειδικά σε ό,τι αφορά στους ξένους. Κάτι που σημαίνει πως η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο θα συνδυαστεί από ένα ολοκληρωτικό rebuilding. Γι αυτόν τον λόγο, η διοίκηση της Ουνικάχα Μάλαγα έχει στραφεί στον Λούις Κασιμίρο. Ο προπονητής της Γκραν Κανάρια φέρεται όχι απλά να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του συλλόγου, αλλά να έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πόσο εύκολο είναι να... απαρνηθεί την Γκραν Κανάρια (που του χρόνου θα παίξει στην EuroLeague) για το project της Ουνικάχα Μάλαγα είναι άγνωστο, η ουσία όμως είναι πως σύμφωνα με τη Diario Sur , οι δύο πλευρές έχουν βρει σημεία επαφής. Σε τέτοιο βαθμό που δεν αποκλείεται, ενδεχόμενος αποκλεισμός από τους τελικούς (σ.σ.: η "Γκράνκα" είναι στο 0-2 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης) να φέρει άμεσες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Για την ιστορία, ο Λούις Κασιμίρο είναι εκ των πλέον έμπειρων προπονητών στη Liga Endesa, ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον Αΐτο Ρενέσες στον πάγκο της Γκραν Κανάρια, κι αυτός που την οδήγησε στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της πριν από δύο χρόνια!

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ