NBA

Κάρι για Τόμπσον: "Άρχισα να κλαίω όταν έμαθα τον τραυματισμό του"

Ο Στέφεν Κάρι και ο Κλέι Τόμπσον
Ο Στέφεν Κάρι και ο Κλέι Τόμπσον AP IMAGES/BEN MARGOT

Ο Στέφεν Κάρι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο συμπαίκτης του, Κλέι Τόμπσον, τραυματίστηκε και πάλι σοβαρά, τονίζοντας μάλιστα πως μόλις το έμαθε ξέσπασε σε κλάματα.

Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, τραυματίστηκε σοβαρά σε workout στην Καλιφόρνια (ρήξη αχίλλειου τένοντα) με αποτέλεσμα να χάσει ακόμη μία σεζόν στο NBA.

Ο άλλος σούπερσταρ της ομάδας και συμπαίκτης του, Στέφεν Κάρι, δεν μπορούσε να πιστέψει στο άκουσμα της είδησης αυτής, ξεσπώντας σε κλάματα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο "The Undefeated".

"Νιώθεις πόσο άσχημα θα αισθάνεται, κάποιους που δουλεύει τόσο σκληρά για να επιστρέψει και του συμβαίνει αυτό. Πρέπει να έχεις μεγάλη πνευματική δύναμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Κλέι έχει ακόμα πολύ χρόνο στην καριέρα του, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί.

Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα ήταν μια γροθιά για μένα. Πολλά δάκρυα. Δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί πρέπει να περάσει μία σοβαρή αποθεραπεία τώρα. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Ελπίζουμε να είναι κομμάτι μας και στην διάρκεια της αποθεραπείας του. Μπορεί να επιστρέψει πάλι δυνατός. Αγαπάει το μπάσκετ πάρα πολύ.

Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να είναι πίσω στο παρκέ και να είναι ο εαυτός του. Δυόμισι χρόνια αποθεραπείας είναι σκληρό για οποιονδήποτε. Θα είναι δύσκολο αρχικά. Περιμέναμε επτά μήνες για να τον δούμε στο γήπεδο. Να μην τον βλέπω τόσο καιρό είναι περίεργο", δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

AP Images/Ben Margot

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ