NBA

Κάρι: "Κάποτε έτρωγα πάγκο για να παίζει ο Έισι Λο, ο Γουάισμαν να κάνει υπομονή"

Κάρι: "Κάποτε έτρωγα πάγκο για να παίζει ο Έισι Λο, ο Γουάισμαν να κάνει υπομονή"
Ⓒ 2011 BEN MARGOT/ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφ Κάρι θυμήθηκε με αφορμή τα σκαμπανεβάσματα του Τζέιμς Γουάισμαν τα δικά του πρώτα βήματα στο ΝΒΑ, λέγοντας πως όταν αυτός ήταν νεαρός βρισκόταν στον πάγκο και έβλεπε τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Έισι Λο να παίζει.

Ο Στεφ Κάρι δεν έχει ξεχάσει τα πρώτα του βήματα στο ΝΒΑ. Σίγουρα δεν έχει ξεχάσει τον Έισι Λο. Και υπάρχει λόγος για αυτό: Κάποτε έτρωγε πάγκο για χάρη του μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού (2012-2014).

Με τους Γουόριορς να έχουν επικρατήσει με 115-113 των Λέικερς στο Λ.Α επιστρέφοντας από το -19, ο Κάρι κλήθηκε να σχολιάσει την κακή εμφάνιση του (Νο2 του ΝΒΑ Draft 2020), Τζέιμς Γουάισμαν, ο οποίος είχε 4 πόντους και 5 λάθη σε 13 λεπτά. Και τότε ήταν που θυμήθηκε τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και την συνύπαρξή τους στο Γκόλντεν Στέιτ την σεζόν 2010/11, όταν ο Κάρι ήταν ακόμα στην 2η σεζόν του στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο Κάρι δήλωσε με αφορμή την ερώτηση για τον Γουάισμαν: "Ο Γουάισμαν είναι τελειομανής και θέλει να γίνει σπουδαίος και όσο παραγωγικός γίνεται και να τελειώνει τα παιχνίδια.

Αυτό είναι σπουδαίο γιατί θέλεις να ενδιαφέρεται ένας παίκτης και να περιμένει να κάνει σπουδαίος. Όταν όμως έχει ένα κακό παιχνίδι πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να συνεχίσει να τα δίνει όλα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να μάθει, κάτι που θα βοηθήσει και αυτόν και εμάς.

Όταν ήμουν μικρότερος έτρωγα πάγκο για τον Έισι Λο. Συμβαίνει αυτό. Πρέπει να μάθεις από κάτι τέτοιο και να βελτιωθείς. Ο Έισι Λο ήταν ο μπακ-απ μου και συνήθιζα να τον βλέπω συχνά από τον πάγκο στις τέταρτες περιόδους των αγώνων τότε".

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Κάρι:

ⓒ 2011 Ben Margot/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ