ΜΠΑΣΚΕΤ

Καπογιάννη: "Έχουμε διδαχτεί από την περσινή εμπειρία"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει διδαχτεί από την περσινή ευρωπαϊκή εμπειρία. Σωτηρίου: "Νιώθω στρατιώτης της ομάδας". Τραυματίστηκε στον ώμο η Σοφία Κοσμά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 70-53 μέσα στην Τουρκία την Μπεσίκτας και οι "ερυθρόλευκοι" αναφέρθηκαν στον τρόπο που έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, με την κόουτς Ελένη Καπογιάννη να στέκεται στο γεγονός πως η ομάδα της πλέον είναι περισσότερο έμπειρη.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του ομίλου, είμαστε μέσα στα πλάνα και στους στόχους μας και θα συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια στα παιχνίδια που ακολουθούν. Είναι ολοφάνερο ότι έχουμε διδαχτεί από την εμπειρία της περσινής σεζόν και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και δουλεύουμε για τη επόμενα ματς. Συγχαρητήρια στις παίκτριες για την προσπάθεια τους. Έκαναν τρομερό αμυντικό παιχνίδια ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μας έδωσε περισσότερη ώθηση στην επίθεση».

Μίσσας: "Ήμασταν καλοί ειδικά στο κομμάτι της άμυνας"

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Ήμασταν καλοί ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Οι αθλήτριες ήταν πολύ συγκεντρωμένος και έπαιξαν πολύ καλύ άμυνα. Σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα αλλά γενικότερα το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι πιστεύουμε σαν ομάδα στον εαυτό μας. Ακολουθώντας τα πλάνα σε άμυνα, επίθεση μπαίνουμε σε σωστή διαδικασία και έχουμε αποτελεσματικότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά στο κομμάτι της άμυνας από όλα τα κορίτσια που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια».

Κατερίνα Σωτηρίου: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα από μια χώρα που έχει παράδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι σημαντική η εκτός έδρας νίκη αλλά η χαρά μας θα κρατήσει μέχρι σήμερα το βράδυ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Νιώθω στρατιώτης της ομάδας και χαίρομαι που έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για τη νίκη αυτή. Ωστόσο ακόμα είναι αρχή και δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το μυαλό μας από αύριο θα στραφεί στο επόμενο παιχνίδι».

Άννα Σπυριδοπούλου: «Είναι η δεύτερη νίκη που κάνουμε στον όμιλο και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Ξέρουμε ότι η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και είχαμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Σίγουρα κάναμε και κάποια λάθη αλλά πήραμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια».

*H Αφροδίτη Κοσμά τραυματίστηκε στον ώμο στη διάρκεια της αναμέτρησης και η κατάστασή της θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ