NBA

Ο Καπέλα θυμάται ακόμη τον Παπανικολάου

Ο Καπελά με πολιτικά σε αγώνα του ΝΒΑ
Ο Καπελά με πολιτικά σε αγώνα του ΝΒΑ AP PHOTO/BRETT DAVIS

Ο Κλιντ Καπέλα μίλησε στην Cosmote TV για τη συνύπαρξη με τον Κώστα Παπανικολάου στο Χιούστον και το όνειρο της συμμετοχής σε μία μεγάλη διοργάνωση με την Ελβετία.

Ο Κλιντ Καπέλα βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο στην Ατλάντα, επί σειράς ετών όμως προστάτευε τη ρακέτα των Χιούστον Ρόκετς. Ως μέλος τους μάλιστα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Κώστα Παπανικολάου, την περίοδο που ο διεθνής φόργουορντ δοκίμαζε τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.

Ο 26χρονος σέντερ μίλησε στην εκπομπή "Pick N Roll" της Cosmote TV και τόνισε αναφερόμενος στον Κώστα Παπανικολάου πως "βρισκόμασταν στον Καναδά για να βγάλουμε βίζα. Ήταν πολύ ευχάριστος τύπος, όταν βρισκόσουν μαζί του. Πάντα έκανε πλάκα, είχε καλή διάθεση κι έφερνε ωραία ενέργεια στην ομάδα. Το λατρεύω αυτό το στοιχείο" δήλωσε αρχικά για τον διεθνή φόργουορντ, ενώ σε ερώτηση για το αν του έμαθε κάποια ελληνική λέξη, απάντησε: "Όχι, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε άλλωστε. Θυμάμαι όμως ότι τον περίμεναν παντού πολλοί Έλληνες φίλαθλοι".

Ενώ συνέχισε: "Ελπίζω να τα πηγαίνει περίφημα, το ξέρω δηλαδή. Βλέπω τα παιχνίδια του όταν μπορώ, έχω δει κάποια μερικές φορές και ελπίζω να πηγαίνει καλά" για να καταλήξει, μιλώντας για το όνειρό του να παίξει σε μια μεγάλη διοργάνωση με την Ελβετία κι εκεί να αντιμετωπίσει τον πρώην συμπαίκτη του:

"Θα μου άρεσε να παίξω κόντρα στην Ελλάδα και να δείξω στον Κώστα πώς γίνεται η δουλειά".

AP Photo/Brett Davis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ