ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Καντζούρης στο SPORT24: "Αν δεν έχουμε σωστή νοοτροπία στην άμυνα θα είμαστε μια μέτρια ομάδα"

Ο Ηλίας Καντζούρης με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο
Ο Ηλίας Καντζούρης με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / SPORT24

Ο Ηλίας Καντζούρης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το SPORT24 σε LIVE STREAMING και περιγραφή των Παντελή Βλαχόπουλου και Παντελή Διαμαντόπουλου, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία της στην άμυνα για να κάνει

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο κομμάτι της άμυνας στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Ολυμπιακό, στην οποία οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 94-67 για το Κύπελλο Ελλάδας, όπως δήλωσε στο SPORT24 και τους Παντελή Βλαχόπουλο και Παντελή Διαμαντόπουλο.

Παράλληλα έκανε και ένα σχολιασμό για τον Ολυμπιακό, για τον οποίο θεωρεί πλεονέκτημα για την αρχή της σεζόν ότι κράτησε τον κορμό του και ότι φυσικά θα χρειαστεί χρόνο για να κριθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καντζούρης: Για το ότι βρήκε παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη και πόσο δύσκολο είναι να "δέσουν" μεταξύ τους: "Όταν μιλάμε για την αρχή της χρονιάς δεν είναι εύκολο. Για κάθε ομάδα δεν είναι εύκολο στην αρχή, ειδικά για μια ομάδα που αποτελείται από 11-12 παίκτες.

Όσον αφορά για τις πλευρές της γης, θεωρητικά προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα, παντρεύοντας την πείνα των νέων παικτών με την εμπειρία των παλιών. Έχουμε έμπειρους παίκτες όπως ο Ξανθόπουλος, ο Μαργαρίτης, ο Τιλί και ο Τάι (Λόσον). Θέλει να επανακάμψει ο τελευταίος μετά την περσινή σεζόν, που δεν κατάφερε να παίξει.

Υποτροπίασε σε ένα χτύπημα που είχε και δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος. Κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Ελπίζουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι υγιής και να είναι έτοιμος να μας βοηθήσει".

Για το ότι η ομάδα "γοητεύει" με την εικόνα μας: "Δεν ήθελα να κουραστούν παίκτες κλειδιά στο πρώτο μέρος. Ο τραυματισμός του Λόσον μου χάλασε το ροτέισον, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε προτεραιότητα να ξεκινάμε το παιχνίδι μας από την άμυνα.

Στο πρώτο μέρος είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, αλλάζαμε γρήγορα την μπάλα, αλλά δεν κάναμε αυτά που είπαμε στην άμυνα. Αν δεν ξεκινάμε με σωστή νοοτροπία στην άμυνα θα είμαστε μια μέτρια ομάδα".

Για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα, γιατί έχει κρατήσει πολλούς παίκτες από πέρυσι. Έχει κρατήσει μια καλή βάση και μετά παιδιά που έχει έρθει μπορεί να φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο. Είναι νωρίς ακόμα δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Είναι 15 Σεπτεμβρίου, οι ομάδες της EuroLeague δεν είναι ακόμα έτοιμες. Στη διάρκεια θα κριθεί ο Ολυμπιακός".

Ξανθόπουλος: "Είμαστε καλή ομάδα, αλλά θέλουμε χρόνο να δέσουμε"

Για το ματς και πώς είναι στη Ρόδο: "Γενικά δεν είμαστε καλά, ξεκινήσαμε και δύο εβδομάδες μετά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, από όσο γνωρίζω. Είδαμε μια διαφορά στα δύο φιλικά που παίξαμε. Είμαστε καινούργια ομάδα, έχουμε καλή ομάδα, αλλά θέλουμε λίγο ακόμα για να δέσουμε".

Για το τι θα δούμε από τον Κολοσσό: "Ο coach Καντζούρης ήταν καινούργιος σαν προπονητής. Πέρυσι στηριχθήκαμε κατά κύριο λόγο στην άμυνα και τρέχαμε. Είχαμε δύο - τρεις καλούς σουτέρ".

Για τον Λόσον: "Ξέρουμε όλοι ποιος είναι. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, είχε και έναν τραυματισμό. Αν παίξει στο 30-40% των δυνατοτήτων του, τότε θα είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι".

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE στο SPORT24

Ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος στο Μπάσκετ μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Ολυμπιακού αποκλειστικά στο SPORT24! Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος περιέγραψαν τον 1ο επίσημο αγώνα της ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού σε εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 ημέρες!

Δείτε ξανά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου στην αποκλειστική μετάδοση του SPORT24

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ