ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καντέρ: "Είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην ομάδα"

Ο Ενές Καντέρ με τη φανέλα των Σέλτικς
Ο Ενές Καντέρ με τη φανέλα των Σέλτικς @ 2021 CHARLES KRUPA / AP IMAGES

Ο Ένες Καντέρ δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό σε συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας ότι είναι φίλαθλος των "πράσινων" και θα ήθελε να φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Ο Ένες Καντέρ θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό. Το είπε πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή του στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης. Το δήλωσε για ακόμα μία φορά σε συνέντευξή του στην ισραηλινή ιστοσελίδα "Sports Walla".

Ο Τούρκος σέντερ, ο οποίος παραμένει free agent, ρωτήθηκε κάποια στιγμή ποια ομάδα παρακολουθούσε όταν ήταν μικρός και πιθανόν να ήταν οπαδός της, μην διστάζοντας να απαντήσει αμέσως: "Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Αγαπούσα αυτή την ομάδα για χρόνια, όταν ήμουν παιδί παρακολουθούσα πολλούς αγώνες της ομάδας, όπως και της Μακάμπι. Πριν από έναν χρόνο ένας καλός μου φίλος, ο Μάριο Χεζόνια, αγωνίστηκε εκεί.

Να πείτε σ εόποιον διαβάσει αυτό το άρθρο ότι ίσως να μην μπορώ να αγωνιστώ στους εκτός έδρας αγώνες στην Κωνσταντινούπολη, αλλά θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην ομάδα".

Ο Τούρκος σέντερ αναφέρθηκε στην συνέχεια στον λόγο που είναι ακόμα free agent, επαναλαμβάνοντας ότι το NBA δεν θέλει να βρει ομάδα λόγω αυτών που έχει δηλώσει κατά καιρούς για την Κίνα. "Τους τελευταίους μήνες μίλησα πολύ για την Κίνα και όσα συμβαίνουν εκεί. Η κινεζική αγορά είναι πολλή σημαντική για το NBA. Η λίγκα θα σε αφήσει να μιλήσεις για όποιο θέμα θέλεις, μέχρι να πληγεί η τσέπη της. Μόλις το κάνεις αυτό θα σε κόψουν. Είναι λυπηρό και απαράδεκτο".

Ο Καντέρ πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για αυτά που είπε: "Ήξερα εξ αρχής ότι θα πλήρωνα το τίμημα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Αυτά τα πράγμτα είναι μεγαλύτερα από εμένα, το NBA, το μπάσκετ. Ενώ εγώ έπαιζα μπάσκετ στις ΗΠΑ, άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο ή φυλακίζονται και βασανίζονται. Αν αυτή είναι η θυσία που χρειάζεται να κάνω, είμαι έτοιμος να ζήσω με αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ