ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Κανονικά στη Μόσχα η Φενέρμπαχτσε, δεν τίθεται ζήτημα αναβολής των αγώνων με την ΤΣΣΚΑ

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Κανονικά θα γίνουν το βράδυ της Τρίτης και το βράδυ της Πέμπτης οι αγώνες ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε, καθώς η τουρκική ομάδα θα ταξιδέψει στη Ρωσία χωρίς τους πέντε ασθενείς αθλητές της.

Τα οκτώ ενεργά κρούσματα κορονοϊού έβαλαν τη Φενέρμπαχτσε σε κατάσταση συναγερμού τις τελευταίες ημέρες, ο αγώνας με την Αναντολού Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα αναβλήθηκε, όμως η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοβ θα ταξιδέψει κανονικά στη Μόσχα για τους δύο πρώτους αγώνες της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ.

Η Φενέρμπαχτσε θα παίξει στη Megasport Arena το βράδυ της Τετάρτης (21/4 στις 20:00) και το βράδυ της Πέμπτης (23/4 στις 20:00), με τον Κοκόσκοβ να μην υπολογίζει τους πέντε αθλητές που έχουν νοσήσει και προφανώς δεν θα ταξιδέψουν στη Μόσχα. Τα ονόματα των παικτών δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει δηλώσει ρόστερ 21 ατόμων οπότε δεν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να μείνει με λιγότερους από οκτώ υγιείς ώστε να προκύψει ζήτημα αναβολής της έναρξης της σειράς.

Θυμίζουμε πως από τη 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου κι έπειτα, από τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό δηλαδή, η Φενέρμπαχτσε έγραψε ρεκόρ 15-4.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ