ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καμπερίδης για την ήττα της Εθνικής: "Έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε"

Ο Σάββας Καμπερίδης στη διάρκεια του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία
Ο Σάββας Καμπερίδης στη διάρκεια του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία INTIME

Προτίμησε να μην αναλύσει τους ακριβείς λόγους της ήττας από τη Μεγάλη Βρετανία ο Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας μετά το 78-69 στο Νιούκαστλ.

Η Εθνική ομάδα έκανε άκυρη εκκίνηση στον πρώτο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το 78-69 από τη Μεγάλη Βρετανία τής έβαλε έξτρα πίεση πριν από τον αγώνα της Κυριακής με τη Λευκορωσία στο Αλεξάνδρειο.

Ο εκτελών χρέη ομοσπονδιακού προπονητή Σάββας Καμπερίδης επέλεξε να κρατήσει για τον εαυτό του και τους διεθνείς τους λόγους που το +15 στις αρχές της τρίτης περιόδου έγινε -9 στο φινάλε της αναμέτρησης.

"Δεχτήκαμε σουτ από παίκτες που δεν είναι τόσο εύστοχοι συνήθως και εμείς στην επίθεση ήμασταν αναποτελεσματικοί και στατικοί. Αυτή ήταν η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό οδήγησε στην ήττα μας. Ξέραμε τι ομάδα αντιμετωπίζαμε, ότι έχουν παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα. Ήταν επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ και έτσι επανήλθαν στον αγώνα. Έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε, αλλά θέλω να την κρατήσω για μένα και τους παίκτες μου", υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ