ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Κάλινιτς: "Ο Σλούκας μου λείπει επιθετικά, αμυντικά πάντα τον πίεζα για το κάτι παραπάνω"

Κάλινιτς: "Ο Σλούκας μου λείπει επιθετικά, αμυντικά πάντα τον πίεζα για το κάτι παραπάνω"

Για τον καλό του φίλο και συμπαίκτη στη Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα, μίλησε στην Cosmote TV ο Νίκολα Κάλινιτς. "Μου λείπει επιθετικά, όχι όμως αμυντικά" ήταν το σχόλιο του Σέρβου περιφερειακού της Βαλένθια (VIDEO).

Για τον πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα, μίλησε στην εκπομπή Πικ Εν Ρολ της Cosmote TV ο Νίκολα Κάλινιτς. Ο περιφερειακός της Βαλένθια παραδέχθηκε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως του λείπει ο τρόπος με τον οποίο πάιζει στην επίθεση ο νυν ηγέτης του Ολυμπιακού, που δεν είναι το ίδιο αποδοτικός, αποτελεσματικός, συνεπής στο πίσω μέρος του γηπέδου.

Όσα είπε ο Κάλινιτς για Σλούκα και Φενέρμπαχτσε:

"Επιθετικά μου λείπει ο Σλούκας, αμυντικά... Πάντα τον πείραζα για την άμυνά του και τον πίεζα να κάνει κάτι περισσότερο. Είναι εξαιρετικός παίκτης, συγκεντρωμένος, είναι ο νεαρότερος που έχει κερδίσει τόσους τίτλους. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και συμπαίκτης. Εγώ και η Φενέρμπαχτσε θέλαμε νέες προκλήσεις, ήθελαν να έχουν μια διαφορετική ομάδα. Ήμουν εκεί πέντε χρόνια. Είχαμε καλές αναμνήσεις, πολλούς θριάμβους και πολλές ήττες. Έχω καλές αναμνήσεις, είμαι ευγνώμων στον Ομπράντοβιτς, έμαθα πολλά και από εκείνον και από τη Φενέρμπαχτσε".

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ