ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Καλαμπάκος: "Πρέπει να υποβάλλω παραίτηση, κάποιοι δεν πρέπει να παίζουν μπάσκετ"

Ο Ντίνος Καλαμπάκος στον πάγκο του Μεσολογγίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη
Ο Ντίνος Καλαμπάκος στον πάγκο του Μεσολογγίου EUROKINISSI

Το -29 από τον Άρη και η κάκιστη εμφάνιση σε όλο το σαραντάλεπτο έφεραν την έκρηξη του Ντίνου Καλαμπάκου στη συνέντευξη Τύπου.

Το Μεσολόγγι πήγε στη Θεσσαλονίκη για να παίξει ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Basket League, εν τούτοις ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το -29 και η απογοητευτική εμφάνιση έκαναν έξαλλο, όπως είναι λογικό, τον Ντίνο Καλαμπάκο, ο οποίος μετά το φινάλε της αναμέτρησης δήλωσε πως θα υποβάλλει την παραίτησή του. Δεν έμεινε βέβαια σε αυτό, αφού αναφέρθηκε σε κάποιους από τους παίκτες του (όχι ονομαστικά) τονίζοντας πως "κάποιοι δεν πρέπει να παίζουν μπάσκετ".

"Καταρχάς οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Άρη. Ήταν καλύτερα προετοιμασμένος και πολύ πιο έτοιμος να παίξει ένα κρίσιμο παιχνίδι. Η στατιστική τα λέει όλα. Νομίζω πως αν ο Άρης έκανε προπόνηση πέντε εναντίον κανενός, θα είχε μεγαλύτερη δυσκολία, από το ζόρι που έβαλε η δική μου ομάδα" δήλωσε αρχικά και προσέθεσε:

"Είμαι απογοητευμένος από αυτό που είδα και νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Πρέπει να πάω στη διοίκηση να υποβάλλω την παραίτηση μου. Κάποιοι παίκτες δεν κάνει να παίζουν στην κατηγορία, πρέπει να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ. Ίσως είμαι εκνευρισμένος, αλλά αυτό πιστεύω. Μας ταπείνωσε ο Άρης".

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ