ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλαϊτζής για κοινή συνάντηση Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΕΟΚ: " Μέσα στο επόμενο διάστημα ίσως έρθει αυτή η ώρα"

Οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Βαγγέλη Λιόλιο
Οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Βαγγέλη Λιόλιο EUROKINISSI

Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9) ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Παρθενόπουλος όπως και ο Team Manager της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζής που συζήτησαν θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9) η συνάντηση του νέου πρόεδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Παρθενόπουλο όπως και τον Team Manager της ομάδας, Γιώργο Καλαϊτζή. Οι δύο πλευρές μίλησαν για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ μετά από την εκλογή του κ. Λιόλιου με στόχο το καλό του αθλήματος στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Λιόλιος φάνηκε σίγουρος πως το μέλλον του αθλήματος θα είναι γεμάτο όμορφες ενέργειες και κινήσεις: "Ήταν μεγάλη τιμή να έρθει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της ΕΟΚ να με επισκεφθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και την αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ και των Εθνικών ομάδων σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Είμαι σίγουρος πως θα προχωρήσουμε σε πολύ όμορφες ενέργειες και κινήσεις για να αναβαθμίσουμε αυτό το οποίο αγαπάμε όλοι μας που είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Όταν μιλάμε για το μπάσκετ που αγαπάμε, πρεσβεύουμε και υπηρετούμε όλοι μας, το μόνο καλό συνεργαζόμενοι στην ίδια κατέυθυνση είναι να αναβαθμίσουμε αυτό που κάποιοι το λένε προϊόν, εγώ το λέω αγάπη και τρέλα".

Μάλιστα οι δύο πλευρές δεν απέκλεισαν μία πιθανή κοινή συνάντηση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ στο μέλλον.

"Σημασία έχει ότι όλοι θέλουν το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν από όλους μας ξεκάθαρες σκέψεις και ειλικρινείς σχέσεις. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται σιγά σιγά όχι μόνο με λόγια αλλά και με ενέργειες", ανέφερε ο κ. Λιόλιος.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Team Manager του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζής: "Χαιρόμαστε πάρα πολύ που κάναμε και επίσημα σαν Παναθηναϊκός την επίσκεψη και τη γνωριμία με τον νέο πρόεδρο, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ, είμαστε σίγουροι πως ό,τι γίνει από εδώ και πέρα θα έχει γνώμονα μόνο το καλό του αθλήματος. Όσο αφορά τον Παναθηναϊκό πάντα σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, όπως και πριν. Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν στο μπάσκετ από αυτά που μας χωρίζουν. Ο σεβασμός κερδίζεται μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα στο επόμενο μπασκετικό διάστημα ίσως έρθει και αυτή η ώρα".

Θέση πήρε και ένας εκ των Γενικών Διευθυντών της ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος: "Ο κ. Λιόλιος έχει κάποιες καθαρές σκέψεις τις οποίες θα στηρίξουμε, όπως κάναμε και στο παρελθόν. Θα τα στηρίξουμε όταν μπουν σε μία σωστή γραμμή και είναι για το καλό του μπάσκετ. Το ελληνικό μπάσκετ να πάει μπροστά όπως ήταν πριν. Να είναι το καλύτερο μπάσκετ γιατί όχι και στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ