ΑΡΗΣ

Και υποψήφιος και μέτοχος

Και υποψήφιος και μέτοχος

Το φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον υποψήφιο επενδυτή δεν βρίσκεται απλώς στην τελική του ευθεία αλλά θα πρέπει να θεωρείται μέτοχός της αφού έστειλε τα πρώτα χρήματα.

Ο υποψήφιος επενδυτής της ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να θεωρείται πλέον και μέτοχός της αφού έστειλε τα πρώτα χρήματα σε λογαριασμό της εταιρείας και ήδη άρχισαν οι πληρωμές σε όλα τα επίπεδα.

Το πρωί εκταμιεύθηκαν τα πρώτα χρήματα και έγιναν πληρωμές προς το δημόσιο για βεβαιωμένες και μη βεβαιωμένες οφειλές, όπως και προς τρίτους και πρώην παίκτες. Μεταξύ αυτών καταβλήθηκε η δόση των πρώην οχτώ, αλλά και προς τα μέλη της ομάδας.

Χωρίς να επιβεβαιώνεται επισήμως γίνεται λόγος πως το σημερινό ποσό που απέστειλε ο υποψήφιος επενδυτής είναι 400.000 ευρώ, και αυτόματα με την καταβολή αυτού του ποσού έγινε μέτοχος του 30% της ΚΑΕ. Κι όχι μόνο αυτό αλλά παράλληλα ανέλαβε την διαχείριση του μάνατζμεντ της εταιρείας.

Πλέον θα πρέπει να σημειωθεί ότι απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα διευθετηθούν στα επόμενα 24ωρα.

Σημαντικό βήμα έγινε χθες στις συζητήσεις που διήρκεσαν σχεδόν δέκα ώρες στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο. Μεταξύ άλλων και μετά από την σημερινή κίνηση απομένει να φανεί αν την Τετάρτη θα είναι παρών στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο "Nick Galis Hall".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ