NBA

Και Γιοκουμπάιτις και Βιλντόσα στο ρόστερ των Νικς για το Summer League του Λας Βέγκας

Ο Λούκα Βιλντόσα σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019
Ο Λούκα Βιλντόσα σε φάση από αγώνα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019 2019 AP PHOTO/NG HAN GUAN

Στο 15μελές ρόστερ των Νικς για το Summer League βρίσκονται οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις - Λούκα Βιλντόσα, αν και ο Αργεντινός παίζει με την Αργεντινή στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Το ρόστερ τους για το Summer League του Λας Βέγκας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 17 Αυγούστου, ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (2/8) οι Νικς.

Σε αυτό υπάρχουν εκτός από τους Κέβιν Νοξ, Ιμάνουελ Κουίκλι, Όμπι Τόπιν ο Λούκας Βιλντόσα και ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, αν και ο πρώτος είναι αμφίβολο πότε και αν θα αγωνιστεί καθώς βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Οι παράγοντες της ομάδας της Νέας Υόρκης θέλουν να αξιολογήσουν τον Λιθουανό, τον οποίο έκαναν draft πριν από μερικές ημέρες, πριν αποφασίσουν αν θα τον πάρουν άμεσα ή αν θα τον αφήσουν στη Μπαρτσελόνα για τουλάχιστον έναν χρόνο (το πιο πιθανό σενάριο).

Κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τον Βιλντόσα, ο οποίος πήγε στους Νικς στα τέλη της περασμένης σεζόν με στόχο να αξιολογηθεί αρχικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι εν συνεχεία στο Summer League και στην προετοιμασία για τη σεζόν 2021/22.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ