ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Καταδικάζουμε απερίφραστα την ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Καταδικάζουμε απερίφραστα την ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε με ανακοίνωσή της την ρίψη νερών και γιαουρτιών στην αποστολή του Ολυμπιακού πριν από το Game 2 των τελικών της Basket League, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να βγάλουν οι "ερυθρόλευκοι" αντίστοιχη ανακοίνωση μετά τα όσα έγιναν στο Game 1

Μία ημέρα μετά το Game 2 των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός καταδίκασε με ανακοίνωσή του την ρίψη νερών και γιαουρτιών στην αποστολή των "ερυθρόλευκων", προσθέτοντας ότι θα επιθυμούσε αντίστοιχη αντίδραση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τα όσα έγιναν στην υποδοχή των "πράσινων" στο Game 1 στο ΣΕΦ.

Κλείνοντας, οι "πράσινοι" ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν με την - όπως χαρακτηρίζουν - "προκλητική" συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα, την οποία κατήγγειλαν μετά το παιχνίδι, ως απάντηση στον διάλογο του Έλληνα τεχνικού με οπαδό των "πράσινων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.

Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ