ΗΡΑΚΛΗΣ

ΚΑΕ Ηρακλής για υπόθεση Χάγκινς: "Θεωρούμε δεδομένη την αθωότητά μας"

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή, Τζος Χάγκινς
Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή, Τζος Χάγκινς EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ηρακλής δηλώνει αθώα σχετικά με όσα έγιναν με το συμβόλαιο του Τζος Χάγκινς, ενώ ζητάει δίκαιη αντιμετώπιση από τους διαιτητές που όπως λέει αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ιωνικό.

Θέση για το μπέρδεμα με τη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στο ματς με τον Ιωνικό για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League πήρε η ΚΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας (1/3). Οι Θεσσαλονικείς μιλούν, επίσης, για διαιτητικό λάθος στα 26", το οποίο αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ ζητούν δίκαιη αντιμετώπιση. Θυμίζουμε πως ο Ηρακλής έχει κληθεί από τον αθλητικό δικαστή και κινδυνεύει με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

"Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως θεωρεί δεδομένη την αθωότητα της στην κλήση του Αθλητικού δικαστή για το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Η φερεγγυότητα της ΚΑΕ Ηρακλής αποδεικνύεται από την απόκτηση φορολογικής ενημερότητας και την σταθερή οικονομική συνέπεια απέναντι στους καλαθοσφαιριστές της.

Επίσης η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της από τον τρίτο διαιτητή του αγώνα που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι και θεωρούμε πως με το σφύριγμά φάουλ στα 26" πριν τη λήξη υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει πάγια τακτική να μην ασχολείται με τη διαιτησία και ζητάμε το αυτονόητο, την δίκαιη αντιμετώπιση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ