ΑΕΚ

ΚΑΕ ΑΕΚ κατά Δρακόπουλου: "Να ανασκευάσει, ειδάλλως θα γίνει αγωγή και μήνυση"

Ο Μάκης Αγγελόπουλος
Ο Μάκης Αγγελόπουλος PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος, χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως "πρωταθλήτρια των ban" στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, με την Ένωση να απαντά άμεσα μέσω ανακοίνωσης. "Να ανασκευάσει, ειδάλλως θα γίνει αγωγή και μήνυση" επισημαίνουν οι κιτρινόμαυροι.

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ηρακλή έφερε την αντίδραση των διοικούντων τον σύλλογο. Το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Δρακόπουλος, πήρε θέση για το θέμα στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης που έδωσε στον Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ όσων ανέφερε για το θέμα, στάθηκε σε ακόμη κάτι. Τη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "έδωσαν άδεια -στην πρωταθλήτρια των ban- ΑΕΚ και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξέταζαν τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα. Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής".

Ο χαρακτηριστικός "πρωταθλήτρια των ban" προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης, η οποία καλεί τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ηρακλής σε άμεση ανασκευή των λεγομένων του, ενημερώνοντας πως σε διαφορετική περίπτωση "η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου τoυ Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης - Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ