ΜΠΑΣΚΕΤ

Ίβκοβιτς: "Ξεχνάμε τον τελικό!"

Ίβκοβιτς: "Ξεχνάμε τον τελικό!"
INTIME SPORTS

Το μυαλό στον Άρη θέλει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχουν οι παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως αν περάσουν στους τελικούς θα είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια από τον σημερινό. Τι δήλωσε ο Σέρβος για την μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Σπανούλη.

Άμεση προσγείωση στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος θέλει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ξεκαθάρισε πως ο τελικός πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί.

Ο προπονητής των Κυπελλούχων απάντησε και για τη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Σπανούλη, ενώ ζήτησε του χρόνου ένας παρόμοιος τελικός να γίνει σε γεμάτο γήπεδο...

Αρχικά ο Ντούντα αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: " Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Δίκαια το κατακτήσαμε, ήμασταν οι καλύτεροι στο γήπεδο Παίξαμε αρκετά διαβασμένο μπάσκετ και χάσαμε μόνο λίγο τη συγκέντρωση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Στο ημίχρονο πέρασε από τα αποδυτήρια ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και μας έδωσε παραπάνω ενέργεια και... ευθύνη να κερδίσουμε. Και ευτυχώς κερδίσαμε".

Στη συνέχεια μίλησε και αυτός σε όσα αναφέρθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: " Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που γίνεται με τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Θέλω του χρόνου να γίνει ένα παιχνίδι σε γεμάτο γήπεδο αντάξιο των δύο ιστορικών συλλόγων".

"Ξεχνάμε τον τελικό!"

" Όσο πιο γρήγορα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό τον τελικό. Πρώτα πρώτα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα ημιτελικά με τον Αρη.

Και μετά αν περάσουμε έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τα παιχνίδια των τελικών που είναι πάρα πολύ διαφορετικά ματς από αυτό", απάντησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ερώτηση για τον αν η ομάδα έχει πια αυτοπεποίθηση από το 3/3 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τέλος αναφέρθηκε και στη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Σπανούλη: " Σε όλο το παιχνίδι σκεφτόμουν να βάλω τον Σπανούλη. Τελικά δεν τον έβαλα για να τον προστατεύσω καθώς έβλεπε ότι η ομάδα έπαιζε πολύ καλά."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ