VTB LEAGUE

Ήττα και έκτη θέση για τη Χίμκι

Ήττα και έκτη θέση για τη Χίμκι

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά τα playoffs, η Χίμκι ηττήθηκε από την Άβτοντορ (104-92) και έπεσε στην έκτη θέση της VTB League. Χωρίς τέσσερις βασικούς παρατάχθηκε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η κακή αμυντική συμπεριφορά και η κατάρρευση της τελευταίας περιόδου έφεραν την ήττα της Χίμκι στην έδρα της Άβτοντορ (104-92) για τη VTB League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρατάχθηκε δίχως τους Αλεξέι Σβεντ, Άντονι Γκιλ, Τόμας Ρόμπινσον και Στέφαν Μάρκοβιτς (όλοι τους εκτός λόγω τραυματισμών), κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό στο φινάλε της αναμέτρησης.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Κότι Κλαρκ (30 πόντοι με 8/19 σουτ και 11/12 βολές, συν 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ) οδήγησε τους γηπεδούχους στη νίκη που τους έφερε στην πέμπτη θέση -με μία νίκη περισσότερη από τη Χίμκι, που έπεσε στην έκτη. Συν τοις άλλοις, τα 12/22 τρίποντα της Άβτοντορ έπαιξαν τον ρόλο τους στο αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπάθησε να βγάλει λαγούς από το καπέλο του, πήρε πολλά πράγματα από τους Κρις Τζένκινς (18 πόντοι με 7/9 σουτ) και Μάλκολμ Τόμας (15 πόντοι), αλλά δεν είχε την απαιτούμενη σταθερότητα για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Σαράτοφ.

Πέραν των δυο τους, διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν επίσης οι Εβγκένι Βιάλτσεφ (10), Σεργκέι Μόνια (10) και Τάιλερ Χάνεϊκατ (11).

Στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές για το φινάλε της regular season, η Χίμκι θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (εντός) και την Ενισέι (εκτός).

Photo Credits: VTB League

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ