ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ιτούδης: "Ο Ντόρσεϊ έβαλε αυτά που του δώσαμε, δεν υπάρχει εύκολο ματς σε αυτόν τον μαραθώνιο"

Ο Δημήτρης Ιτούδης δίνει οδηγίες στους παίκτες του
Ο Δημήτρης Ιτούδης δίνει οδηγίες στους παίκτες του PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Για την ωρίμανση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και από το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ωρίμασε από το σαραντάλεπτο απέναντι στους Πειραιώτες και από τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε τις απουσίες των Γκριγκόνις, Σενγκέλια, Μιλουτίνοβ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όλοι έδειξαν ότι έχουν τρομερή θέληση για να παλέψουν και να καλύψουν τις απουσίες μας. Οι υγιείς αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουν, ειδικά μετά από το κακό ξεκίνημα. Είναι εύκολο να πω ότι είχαμε εμπόδια στο -12 στο ξεκίνημα, όμως κάναμε προσαρμογές.

Ο Ντόρσεϊ, με όλο το σεβασμό, πήρε αυτά που του δώσαμε και δεν έπρεπε να του έχουμε δώσει. Ήμασταν δυνατοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, αδειάσαμε τη ρακέτα και κυνηγήσαμε τους σουτέρ. Ο Μπολόμποι έκανε σπουδαία δουλειά, οι χειριστές δημιούργησαν περισσότερους χώρους και βάλαμε τα σουτ. Συνολικά, θέλω να πω ξανά συγχαρητήρια στην ομάδα για το αποτέλεσμα. Ωριμάσαμε ως ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν τον μαραθώνιο. Δεν υπάρχει εύκολο ματς με τόσους νέους παίκτες.

Νόμιζα ότι ο Μπαρτζώκας μου έλεγε κάτι, αλλά δεν άκουγα. Δεν ήταν προς εμένα. Νόμιζα ότι κάτι ήθελε να μου πει, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση, δεν υπήρξε κάτι. Πιθανότατα κάτι έλεγε στη γραμματεία. Ο Φαρίντ ήρθε, έκανε προπόνηση, έπαιξε, έχει τζετ-λαγκ και δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχει κράμπες, οπότε πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ