ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ιτούδης: "Ο Μιλουτίνοβ ήταν ζαλισμένος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει με τον Ερυθρό Αστέρα"

Ιτούδης: "Ο Μιλουτίνοβ ήταν ζαλισμένος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει με τον Ερυθρό Αστέρα"

Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, τονίζοντας πως στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω του ιού που τον είχε καταβάλει.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε τόσο για την αναμέτρηση των Ρώσων με τη Βαλένθια (29/10, 19:00) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague 2020-21, όσο και για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα δυσκολευόταν να αναπνεύσει και ήταν ζαλισμένος.

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: "Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα, ομάδα πλέι οφ θα έλεγα. Έχουν καλύψει όλες τις θέσεις, έχουν διαφορετικές συνθέσεις και παίζουν καλό μπάσκετ. Το κυριότερο είναι πως είναι όλοι μαζί, δεν έχουν απουσίες και αυτό μπορούμε να το δούμε στο παρκέ. Όσο για εμάς, σιγά σιγά εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα θα μας πάρει χρόνο, αλλά έχουμε το κίνητρο να προσπαθήσουμε και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ: "Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά σχετικά με τον ιό. Εμείς θα μπορούσαμε να πούμε για τον Μιλουτίνοφ. Ήμασταν όλοι μάρτυρες, όταν στο ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ήταν ζαλισμένος και δεν μπορούσε να παίξει. Το αξιολογούμε κάθε μέρα και νομίζω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος. Όσο περνούν οι μέρες αυτά τα τρία-τέσσερα παιδιά που έχουν τον ιό χρειάζονται μία διαφορετική προσέγγιση, αλλά η ομάδα είναι ήδη σε μία διαδικασία αγώνων. Όποτε δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους προετοιμάζουμε ξεχωριστά. O Αντόνοφ είναι καλά, ο Μιλουτίνοφ προοδεύει, το ίδιο και ο Στρέλνιεκς και όλοι θα είναι στο παιχνίδι για να μας δώσουνε ότι έχουν αυτή τη στιγμή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ