ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ιτούδης για Ολυμπιακό: "Δεν ξεχνάω το μάθημα που μας έδωσε"

Ο Δημήτρης Ιτούδης απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
Ο Δημήτρης Ιτούδης EUROKINISSI

Αν υπάρχει ένας προπονητής που δεν υποτιμά τον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο Δημήτρης Ιτούδης που εξήγησε ότι το περσινό πάθημα πρέπει να έχει γίνει μάθημα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έτοιμος για ενδιαφέρον αγώνα και μεγάλη μάχη ο Δημήτρης Ιτούδης, που θέλει να δει την ΤΣΣΚΑ σκληρή και αποφασιστική στον αυριανό (3/12, 19:00) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Ο προπονητής των Ρώσων δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό που συνέβη πέρυσι, στις 2 Φεβρουαρίου, όταν με μισό ρόστερ οι Πειραιώτες έριξαν την ομάδα του στο καναβάτσο και γι' αυτό ελπίζει ότι ειδικά οι ψηλοί του θα κερδίσουν τις μάχες στο ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με υψηλό επίπεδο αθλητικότητας. Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, όμως πάντα παλεύουν με ένταση. Δεν μπορώ να ξεχάσω το περσινό ματς, όταν έπαιξαν με πολλές απουσίες. Μας έδωσαν ένα καλό μάθημα για τον τρόπο με τον οποίο παλεύουν. Περιμένω έναν ενδιαφέρον αγώνα, ειδικότερα στις μάχες για το ριμπάουντ.

Πολλά πρέπει να συμβούν, επειδή έχουν γκαρντ όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας και ο ΜακΚίσικ που δημιουργούν. Μπορώ να αναφέρω και τον Τζένκινς και άλλα παιδιά επίσης. Οι ψηλοί τους είναι επιθετικοί στο ριμπάουντ, ο Πρίντεζης έχει μεγάλη εμπειρία, ο Μάρτιν πηγαίνει πάντα για τα "σκουπίδια". Συνολικά είναι μια αθλητική ομάδα που παλεύει ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ματσάρουμε την ενέργειά τους, να είμαστε επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ