ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ιτούδης: "Είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα, πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σίγουρος πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά από τη νίκη των Ρώσων επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Χαρούμενος με το αποτέλεσμα, όχι όμως με την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά από τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για μια νέα αρχή για την ομάδα του, που όπως δήλωσε πρέπει να βελτιωθεί και θα βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Ήταν δύο τα πρόσωπά μας στο ματς, το πρώτο μέρος μας ανήκε. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και του ριμπάουντ, δεν δώσαμε στον Ολυμπιακό εύκολους πόντους. Στην τρίτη περίοδο ξεκινήσαμε δυνατά, πήγαμε στους 25, όμως ο Ολυμπιακός έβαλε κορμιά στους δημιουργούς μας. Είχαμε δουλέψει σε αυτό, όμως μας σταμάτησαν τη δημιουργία, μας ανάγκασαν σε λάθη. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Είμαστε χαρούμενοι, ο Ολυμπιακός θα άξιζε τη νίκη χάρη στην επιστροφή του.

Κάναμε μια νέα αρχή. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν 20 μέρες χωρίς ματς, ο Σενγκέλια ήταν 21 μέρες εκτός, ο Κλάιμπερν δύο μήνες εκτός. Έίχαμε νέα πρόσωπα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ήμασταν κάπως ασύνδετοι στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλο για να δούμε πως θα λειτουργούμε σε δύσκολες στιγμές. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, όχι για τα λάθη. Θα δουλέψουμε στις επόμενες ημέρες, πρέπει να βελτιωθούμε και θα βελτιωθούμε.

Για εμάς είναι ένα restart. Δεν είμαστε ακόμη πλήρεις, μας λείπει ο Ντάνιελ Χάκετ. Θα έρθει στην επόμενη διαβολοβδομάδα. Τα παιχνίδια θα μας βελτιώσουν και οι προπονήσεις που δεν είναι πολλές. Δεν είναι εύκολο, αλλά εδώ βρισκόμαστε για τα δύσκολα. Αναπολούμε τις χρονιές που παλεύαμε, βγήκαμε από μάχες και κερδίσαμε. Οι χρονιές στις οποίες πηγαίνουν όλα καλά, δεν είναι οι χρονιές που θυμάσαι. Όταν χάνεις τέσσερις δημιουργούς, δεν είναι εύκολο η ομάδα να λειτουργήσει. Προσπαθούμε, έχουμε υψηλούς στόχους και προσδοκίες, οπότε η προσπάθεια πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ