ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισραηλινά ΜΜΕ: "Παναθηναϊκός και Μακάμπι κοιτάζουν τον Κίναν Έβανς της Χάποελ Χάιφα"

Ο Κίναν Έβανς με την φανέλα των Γκρίζλις το 2019
Ο Κίναν Έβανς με την φανέλα των Γκρίζλις το 2019 Ⓒ 2019 JOHN LOCHER/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Κίναν Έβανς της Χάποελ Χάιφα βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι για την επόμενη σεζόν.

Ο Κίναν Έβανς (25 χρονών, 1.91 μέτρα) της Χάποελ Χάιφα βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ στην λίστα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Μακάμπι ενόψει της σεζόν 2020/21.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πριν περίπου 1.5 μήνα να αποκτήσει τον Έβανς (για την ακρίβεια είχε γίνει προσπάθεια την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη), προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Μάρκους Φόστερ, με την περίπτωση να μην προχωράει και τους "πράσινους" να αποκτούν τελικά τον Τι Τζέι Μπρέι.

Η σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον Έβανς έχει προφανώς άμεση σύνδεση με την παρουσία του Όντεντ Κάτας στον πάγκο των "πράσινων", αφού θεωρείται δεδομένο ότι ο Ισραηλινός τεχνικός θα κοιτάζει την αγορά της πατρίδας του.

Την φετινή σεζόν ο Έβανς έχει 18.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ μέσο όρο με 44.8% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Photo Credits: ⓒ 2019 John Locher/Associated Press

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ