ΙΣΡΑΗΛ

Ισραήλ: Ρουκέτα έσκασε δίπλα στο γήπεδο της Χάποελ Χολόν την ώρα της προπόνησης

Ισραήλ: Ρουκέτα έσκασε δίπλα στο γήπεδο της Χάποελ Χολόν την ώρα της προπόνησης

Ρουκέτα "έσκασε" περίπου διακόσια (200) μέτρα μακριά από το γήπεδο της Χάποελ Χολόν. Ο Στέφανος Δέδας κι οι παίκτες του πρόλαβαν να μπουν στο καταφύγιο.

Οι εικόνες που φτάνουν από το Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας εξακολουθούν να προκαλούν σοκ! Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τις πυραυλικές επιθέσεις να αποτελούν -εδώ και μερικές ημέρες- σύνηθες φαινόμενο, μεταξύ των δύο πλευρών.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Μαΐου ο Στέφανος Δέδας και οι παίκτες του βίωσαν ακόμη μία πολύ δύσκολη στιγμή, όταν ρουκέτα "έσκασε" περίπου διακόσια (200) μέτρα δίπλα από τη Holon Toto Hall. Οι σειρήνες που ήχησαν για πολλοστή φορά στην πόλη περίπου ενάμιση λεπτό πριν από το συμβάν βοήθησαν προκειμένου ο Στέφανος Δέδας και οι παίκτες του να σπεύσουν άμεσα στο καταφύγιο που υπάρχει στο γήπεδο, με την προπόνηση, όπως είναι λογικό, να διακόπτεται κακήν κακώς.

Ο πρόεδρος της Χάποελ Χολόν, Εϊτάν Λανσιάνο, ήταν αυτός που κατέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το συμβάν, από κτήριο που βρίσκεται κοντά στη Holon Toto Hall, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Αναρωτιέμαι, αν ο πύραυλος διακρίνει ανάμεσα σε Ισραηλινούς και ξένους. Στα 200 μέτρα από το γήπεδο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έτσι, όσοι κρίνουν τους ξένους, θα ηρεμήσουν".

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες, πολλοί ξένοι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Winner League ζήτησαν την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, εξαιτίας του φόβου που υπάρχει.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ