ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισπανικά ΜΜΕ: "Πλησιάζει η επιστροφή του Χεζόνια στην Μπαρτσελόνα, ο ατζέντης του παρακολουθεί τις εξελίξεις"

Ισπανικά ΜΜΕ: "Πλησιάζει η επιστροφή του Χεζόνια στην Μπαρτσελόνα, ο ατζέντης του παρακολουθεί τις εξελίξεις"
Ο Μάριο Χεζόνια σε μια προσπάθεια στον αγώνα με το Λαύριο EUROKINISSI

Σύμφωνα με γνωστό Ισπανό δημοσιογράφο ο Μάριο Χεζόνια πλησιάζει στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, με τον μάνατζέρ του να παρακολουθεί τις εξελίξεις και ιδιαίτερα την περίπτωση του Κόρι Χίγκινς, που ενδεχομένως να αποχωρήσει.

Ο Μάριο Χεζόνια ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην Cosmote TV ότι θα επιθυμούσε να μείνει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ωστόσο ότι τα δικαιώματά του ανήκουν ακόμα στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα πάντως με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Πακόχο Ντελγάδο, ο Κροάτης είναι κοντά στην επιστροφή του στους Καταλανούς.

Με βάση τον γνωστό Ισπανό δημοσιογράφο, ο Χεζόνια και ο μάνατζέρ του παρατηρούν τις εξελίξεις στους "μπλαουγκράνα", με το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κροάτης στην ομάδα να είναι αρκετά πιθανό, λόγω των πιθανών ανακατατάξεων στην ομάδα. Ανακατατάξεις που αφορούν την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να χαμηλώσει το μπάτζετ, έχοντας προτείνει μειώσεις σε κάποιους παίκτες, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα δεχθεί ο Κόρι Χίγκινς.

"Ο Μάριο Χεζόνια πλησιάζει στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη παρατηρεί τις εξελίξεις και τις πιθανές απώλειες της ομάδας. Προσέχει δε ιδιαίτερα τον Κόρι Χίγκινς, στον οποίο προτάθηκε μείωση αποδοχών 10%, κάτι το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποχώρησή του για την Αρμάνι Μιλάνο".


Όπως και να έχει πάντως, ο Χεζόνια είχε ξεκαθαρίσει ότι θα αποφασίσει μέσα στον Αύγουστο για το μέλλον του, κάτι που σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση έχει ακόμα αρκετά επεισόδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ