ΗΡΑΚΛΗΣ

ΚΑΕ Ηρακλής: "Διαψεύδουμε πως υπήρξε οτιδήποτε παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση"

Οι παίκτες του Ηρακλή πηγαίνουν προς τον πάγκο
Οι παίκτες του Ηρακλή πηγαίνουν προς τον πάγκο EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν υπήρξε τίποτα περισσότερο από απλή λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των παικτών και μεμονωμένης μερίδας οπαδών.

Πέντε μέρες μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας με θύτη τον ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε επισήμως για όσα έγιναν μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, με αφορμή την καταγραφή του "ντου" που έγινε στα αποδυτήρια του Ιβανωφείου από οπαδούς της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι τονίζουν πως υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση, ενώ κάνουν λόγο επίσης για "καλοθελητές".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ιστορίες και φήμες περί επίθεσης οπαδών της Ομάδας μας σε παίκτες μας μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου Ηρακλής - ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ Ηρακλής διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξε οτιδήποτε παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ μιας μεμονωμένης μερίδας οπαδών και παικτών της ομάδας, αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Άπαντες στην ομάδα, παίκτες - διοίκηση και το υπόλοιπο team, γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα, αλλά και την σπουδαιότητα του αγώνα έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον τρόπο που ήρθε η ήττα και η απώλεια ενός στόχου.

Είμαστε σίγουροι πως τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και ολόκληρη η φετινή σεζόν, θα είχαν πολύ διαφορετική έκβαση με γεμάτο Ιβανώφειο, την πιο "καυτή" έδρα της περσινής Α1. Τα δεδομένα όμως δεν αλλάζουν και αυτά είναι πως η ομάδα σε μια δύσκολη χρονιά εκπέμπει υγεία οικονομικά και δεν θα επιτραπεί σε "καλοθελητές" να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στους κόλπους της ομάδας μετά τις πολύ καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον συνεχίζει σε δύο διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παίκτες - διοίκηση και κόσμος, όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για την επίτευξη των στόχων και την σταδιακή καθιέρωση του Ηρακλή ξανά στις κορυφαίες ομάδες της ελληνικής λίγκας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ