ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ένταση ανάμεσα σε Σεγκούρα και Τζέρμαν σε τάιμ άουτ

Ιωνικός: Ένταση ανάμεσα σε Σεγκούρα και Τζέρμαν σε τάιμ άουτ

Ο Κούρο Σεγκούρα είχε έντονο διάλογο με τον Γιουτζίν Τζέρμαν στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στο παιχνίδι με τη Λάρισα, με τον δεύτερο να μην επιστρέφει στο παιχνίδι μετά το 29' της αναμέτρησης.

Μέχρι το 29' της αναμέτρησης με τη Λάρισα, ο Γιουτζίν Τζέρμαν ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ιωνικού κι ο μοναδικός που απειλούσε το αντίπαλο καλάθι με συνέπεια. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε 20 πόντους (με 4/7 δίποντα και 4/9 τρίποντα), πλην όμως δεν πάτησε το παρκέ στην τελευταία περίοδο.

Ο λόγος δεν ήταν ιατρικός, αλλά... πειθαρχικός, αφού ο Κούρο Σεγκούρα αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο μέχρι το τέλος λόγω ενός φραστικού επεισοδίου που είχαν οι δυο τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιουτζίν Τζέρμαν είχε διαφωνία σε έντονο ύφος με τον προπονητή του, ενόσω ο δεύτερος έδινε οδηγίες και επεσήμανε τα λάθη της ομάδας του, στη διάρκεια τάιμ άουτ στο 29' του αγώνα.

Ο προπονητής του Ιωνικού ρωτήθηκε μάλιστα για το "επεισόδιο" μετά το τέλος της αναμέτρησης, απαντώντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως "ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια ή στον πάγκο, μένει εκεί. Όταν κάτι δεν είναι αποδεκτό, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει μόνο με τον Γιουτζίν Τζέρμαν".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ