NBA

Ιγκουοντάλα: "Δεν με ενοχλεί πλέον η αναφορά στην τάπα που μου έκανε ο ΛεΜπρόν, αλλά αφαιρεί πράγματα από τον Ίρβινγκ"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σταματάει τον Ιγκουοντάλα στο Game 7 των τελικών του 2021
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σταματάει τον Ιγκουοντάλα στο Game 7 των τελικών του 2021 PRINTSCREEN/NBA

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα δήλωσε ότι πλέον δεν τον ενοχλεί όταν κάποιος του αναφέρει την τάπα που δέχθηκε από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς λίγο πριν το τέλος του Game 7 των τελικών του ΝΒΑ του 2016 ανάμεσα σε Γουόριορς και Καβαλίερς, αλλά τον πειράζει που αυτό επισκιάζει την εξαιρετική παρουσία του Καϊρί Ίρβινγκ.

Η πλέον εμβληματική στιγμή στην καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς θεωρείται η τάπα που έκανε στον Άντρε Ιγκουοντάλα λίγο πριν το τέλος του Game 7 των Καβαλίερς με τους Γουόριορς, στον δρόμο για την νίκη με 93-89 των Καβς και την κατάκτηση του τίτλου. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Ιγκουοντάλα ξεκαθάρισε πάντως ότι πλέον δεν στέκεται σε αυτή την φάση.

Ο βετεράνος φόργουορντ ρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε για το αν ο κόσμος του θυμίζει αυτή την φάση και αν την σκέφτεται. Και η απάντησή του ήταν... εναλλακτική.

"Δεν με ενοχλεί πλέον η αναφορά στην τάπα του ΛεΜπρόν" απάντησε αρχικά ο Ιγκουοντάλα, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αυτό που με πειράζει είναι ότι αφαιρούμε πολλά από τον Καϊρί Ίρβινγκ όταν στεκόμαστε σε αυτή. Ο Καϊρί είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους που έχω δει να παίζουν μπάσκετ. Αυτά που έκανε σε όλη την σειρά ήταν απίστευτα και δεν πρέπει ο κόσμος να του το παίρνει αυτό".

Για την ιστορία, στους τελικούς του ΝΒΑ του 2016 ο Ίρβινγκ είχε 27.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 2.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 39 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν και αυτός που σημείωσε ένα τεράστιο τρίποντο λίγο μετά την τάπα του ΛεΜπρόν, σφραγίζοντας την νίκη των Καβαλίερς.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ