NBA

Ιδιοκτήτης Ρόκετς: "Δεν θα διαλύσουμε το ρόστερ μας, πάμε για το πρωτάθλημα"

Ιδιοκτήτης Ρόκετς: "Δεν θα διαλύσουμε το ρόστερ μας, πάμε για το πρωτάθλημα"
AP Photo/Michael Wyke AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Ο Ιδιοκτήτης των Ρόκετς, Τίλμαν Φερτίτα, δήλωσε ότι οι Ρόκετς θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα όσο οι Χάρντεν και Γουέστμπρουκ βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να διαλύσει το ρόστερ.

Οι Ρόκετς βρίσκονται σε φάση που γενικά... ψάχνονται μετά την απομάκρυνση του Μάικ Ντ' Αντόνι από τον πάγκο και του Ντάριλ Μόρι από την θέση του τζένεραλ μάνατζερ. Κάποιοι κάνουν λόγο για διάλυση του ρόστερ και νέο χτίσιμο γύρω από τον Χάρντεν. Κάποιοι λένε ότι ίσως φύγει και ο Χάρντεν! Ο Τίλμαν Φερτίτα ωστόσο διαφωνεί.

Ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη και όταν του τέθηκε το ερώτημα αν οι Ρόκετς σκοπεύουν να ανανεώσουν το ρόστερ τους ήταν ξεκάθαρος: Δεν πρόκειται να γίνει αυτό.

"Έχουμε τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Ράσελ Γουέσμπρουκ, οι οποίοι μαζί με τον Έρικ Γκόρντον δεσμεύουν το 90% των μισθών της ομάδας. Όποτε όμως έχεις παίκες όπως ο Γκόρντον, ο Τάκερ, ο Χάρντεν και ο Γουέστμπρουκ δεν έχεις λόγο να διαλύσεις το ρόστερ σου" δήλωσε αρχικά ο Φερτίτα, για να προσθέσει:

"Αυτό είναι ακόμα το δικό μας "παράθυρο" ως διεκδικητές του τίτλου για τα επόμενα χρόνια. Οι Χάρντεν και Γουέστμπρουκ μόλις πάτησαν τα 30 χρόνια. Δεν θα διαλύσουμε τίποτα. Σχεδιάζουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα έλεγα ότι αν έχεις μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην περιφέρειά σου κάθε χρόνο, τότε απλώς χρειάζεσαι λίγη τύχη για να πάρεις το πρωτάθημα. Βλέπεις ότι κάθε χρόνο χρειάζεται και λίγη τύχη".

Κλείνοντας, ο Φερτίτα τόνισε: "Θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε. Μπορώ να υποσχεθώ σοτυς φιλάθλους μας ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα την νέα σεζόν".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ