NBA

Ιδιοκτήτης Γουόριορς για Σίμονς: "Δεν ταιριάζει σε αυτό που κάνουμε, έχουμε τον Γκριν"

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο ιδιοκτήτης των Γουόριορς, Τζο Λακόμπ, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι οι Γουόριορς δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν για τον Μπεν Σίμονς, όχι επειδή ο Αυστραλός δεν έχει ταλέντο, αλλά επειδή απλώς δεν ταιριάζει στην ομάδα.

Ο Μπεν Σίμονς σκοπεύει να φτάσει την κατάσταση με τους Σίξερς στα άκρα, αφού δεν θα παρουσιαστεί στο τρέινινγκ καμπ της ομάδας. Πλέον όλοι αναμένουν να δουν ποιες ομάδες θα προσεγγίσουν την Φιλαντέλφεια. Οι Γουόριορς ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα είναι μία από αυτές.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λακόμπ, παραχώρησε συνέντευξη στην "Chronicle" και με την κουβέντα να πηγαίνει κάποια στιγμή στον γκαρντ των Σίξερς φρόντισε να εκμηδενίσει κάθε τέτοια πιθανότητα. "Πάντα ψάχνουμε τρόπους και εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα για να βελτιώσουμε την ομάδα μας" δήλωσε αρχικά ο Λακόμπ, πριν στην συνέχεια προσθέσει με νόημα:

"Κατά κάποιο τρόπο, δεν νομίζω ότι ταιριάζει (σ.σ ο Σίμονς) σε αυτό που κάνουμε. Βγάζει πολλά λεφτά. Μπορεί να είναι στο παρκέ στο τέλος των αγώνων; Δεν ξέρω.

Είναι πολύ ταλαντούχος. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς έχουμε τον Ντρέιμοντ Γκριν. Ο Ντρέιμοντ και ο Σίμονς μοιάζουν πολύ, στην λογική ότι κανένας εκ των δύο δεν σουτάρει καλά και κάνουν πολύ playmaking. Αυτό είναι το ένα θέμα, ενώ το θέμα των αποδοχών του Σίμονς είναι το άλλο".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ